Het doek is gevallen voor de Dames van Stand

In juli 2021 zijn de Dames na 10 mooie jaren gestopt. U kunt geen boekingen meer doen.

Onze programma’s

De Dames bieden drie verschillende muziektheaterprogramma’s aan. Deze lenen zich heel goed om uw feestelijke gelegenheid op te luisteren.
Naast het vaste muziektheaterprogramma is het mogelijk dat de Dames uw gasten al zingend verwelkomen of juist uw avond feestelijk afsluiten met een muzikale act. Dus heeft u bijzondere wensen? Overleg het gerust met de Dames … want hoe dan ook, de Dames zorgen altijd voor een vrolijke sfeer!

  • De duur van de programma’s ‘Reisje langs de Rijn’ en ‘De Tupperware Party’ is circa 45 minuten en kost € 225,–.
  • Zoekt u een avondvullend programma? Ook dan weten de Dames raad; zij kunnen twee programma’s ten gehore brengen en bieden dan een aantrekkelijke korting.
    Tussen beide programma’s in nemen de Dames even pauze om zich om te kleden voor de volgende act en attributen te wisselen. U heeft dan rustig de tijd om uw gasten te voorzien van een hapje en een drankje.
  • Buiten Soest(erberg) rekenen de Dames reiskosten.

Akoestisch of met versterking

De Dames zingen en spelen akoestisch (onversterkt). Dit zorgt voor een intieme sfeer en is bij uitstek geschikt voor kleinere gezelschappen (tot ongeveer 60 personen)
Is het een grote zaal en/of een groot gezelschap, dan kunnen de Dames een versterkt optreden verzorgen. De kosten van de geluidstechnicus zullen dan aan u doorberekend worden, uiteraard na goed overleg vooraf.

Neem voor meer informatie en/of boekingen contact op door middel van onderstaand formulier, of stuur een mail naar: info@damesvanstand.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en roddels van de Dames? Dan kunt u het beste de Facebookpagina van de Dames liken, dan mist u niets!